Pages

Monday, April 18, 2011

Piept de pui in nuca de cocos cu garnitura de praz si ananas


Ingrediente:
  • piept de pui file
  • 1 ou+ 2 albusuri
  • nuca de cocos
  • sare, piper
  • 3 fire de praz
  • 1 conserva ananas bucatele
  • 2 sau 3 ardei cayenne
  • 3 linguri ulei de cocos
1. Fileul de pui il trecem prin amestecul de ou cu sare si piper si apoi prin nuca de cocos. Asezam fileurile pe o tava tapetata cu hartie de copt si introducem tava la cuptor pana cand cocosul devine auriu maroniu.
2. Intre timp, taiem prazul inele, punem peste uleiul de cocos si ardei cayenne uscat. Lasam sa se prajeasca cateva minute. Cand prazul devine sticlos, adaugam conserva de ananas cu suc cu tot si lasam sa fiarba pana ce scade sucul de ananas.
Savurati! Giovanna

Tuesday, April 12, 2011

Salata cu leurda a la Je, din nou:))))

Mai nou mananc numai salate. A aparut si leurda, asa ca eram nerabdatoare sa incerc o salata cu ea. Imi place la nebunie! Am improvizat si chiar bine, ca de atunci am mai facut-o te 3 ori:) si acum ma gandesc sa o incerc si in alte combinatii.

Ingrediente:


  • mix de salata la punga
  • rucola
  • 1 legatura de leurda
  • 3 tipuri de branzeturi ( eu am combinat mozzarella, care este mai fada, cu doua casuri cu gust mai puternic, mai pregnant unul de capra si unul cu masline)
  • rosii cherry
  • ulei de masline
  • acetto balsamico
Pe un platou mare am pus o mana de mix de salata, apoi o mana de rucola si peste am presarat legatura de leurda taiata in bucati. Am adaugat rosiile cherry taiate in 4 si cele 3 tipuri de branzeturi in felii subtiri. Am pus peste ulei de masline si acetto balsamico si cu asta am terminat salatica noastra, Fara sare fara piper! totul natural si suuuuuupeer buuuuuun.

Pofta buna! Giovanna