Pages

Friday, October 19, 2012

Pulpe de pui in lapte de cocos




Ingrediente:
- 1 tavita pulpe de pui superioare dezosate, taiate bucati
- 2 linguri seminte coriandru
- 1 lingurita boabe piper rosu
- 3 ardei chili verzi tocati marunt
- 1 lingura ghimbir proaspat tocat
- 3 catei de usturoi
- 1 ceapa tocata
- 400 ml lapte de cocos
- 1lg ulei de cocos
- frunze de busuioc
- coaja de la un lime 
- orez negru fiert


  In putin ulei puneti la prajit toate mirodeniile. In doua minute toata casa vi se va umple de un miroooos....


 Adaugati bucatile de carne de pui si lasati la prajit. Cand sunt aproape gata adaugati si un pumn de funze de busuioc proaspat si mai lasati 2 minute la prajit.


 Adaugati si laptele de cocos si mai lasati pe foc inca 10 - 15 minute, amestecand din cand in cand.

Serviti cu orez.
 Eu am folosit orezul negru. Are dublu cantitatea de fibra si proteina fata de orezul brun. Sa nu mai vorbim ca este plin de antioxidanti.

Forteeeeee buuun!
Savurati! Giovanna