tag:blogger.com,1999:blog-4560313971774465255.post2587184495661626380..comments2022-12-30T23:26:54.576-08:00Comments on GATIM, MANCAM, SAVURAM: Omleta din albus de ou cu somon afumat si marargiovannahttp://www.blogger.com/profile/15599290796802607683noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4560313971774465255.post-75942445305849571302014-08-12T06:48:24.506-07:002014-08-12T06:48:24.506-07:00este cand am nevoie de ele pt dulciuri, creme, atu...este cand am nevoie de ele pt dulciuri, creme, atunci pastrez albusurile pana a doua zi. in afara romaniei imi gasesc albusuri pasteurizate, si se mai intampla si sa le arunc daca vreau omleta si nu am albusuri adunate:) nu am alta intrebuintare pt ele. sunt 80 % colesterol, si un singur galbenus contine cantitatea zilnica acceptata de colesterol, deci nu am mai putea adauga nimic altceva:)<br />giovannahttps://www.blogger.com/profile/15599290796802607683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4560313971774465255.post-45164787193142277812014-08-02T07:56:39.296-07:002014-08-02T07:56:39.296-07:00Giovanna.. ce ai facut in ziua respectiva cu cele ...Giovanna.. ce ai facut in ziua respectiva cu cele 4 galbenusuri de oua? Eu nu sunt genul care sa arunce la gunoi, deci ma gandeam sa te intreb cum le-ai folosit pe parcursul zilei.. multumesc!Anonymousnoreply@blogger.com