Ingrediente:
1 vanata
1 rulou branza de capra cu ierburi provencale
3 rosii
1 catel de usturoi
cateva frunze de busuioc
putin ulei de masline
sare cu ierburi
1. Taiem vanata rondele. Stropim feliile cu putin ulei de masline si le condimentam cu sare si ierburi provencale si le prajim pe tigaie grill.
2. Intre timp, taiem branza felii si pregatim sosul de rosii. In recipientul mixerului, punem rosiile, usturoiul, frunzele de busuioc si putin ulei de masline. Mixam totul pana cand obtinem sosul dorit.
3. Montam turnuletele alternand feliile de vinete cu cele de branza. Punem cateva linguri din sosul de rosii in jurul turnului si decoram cu busuioc.
Super buuuun!!!!
Savurati! Giovanna
Ce bune trebuie sa fii fost! Imi place branzica pe care ai ales-o!
ReplyDeleteYamy... sigur delicioase...
ReplyDeleteBun,bun!Nu am mancat si nu am facut niciodata asa ceva,dar cu siguranta voi face asta!Arata foarte bine.
ReplyDeletevinetele iumi plac !sosul ma tenteaza!
ReplyDelete