GATIM, MANCAM, SAVURAM
Giovanna
Pages
(Move to ...)
Home
▼
Tuesday, February 8, 2022
Orez de conopida cu legume
›
Avem nevoie de: - o conopida mica maruntita sau razuita - ulei de masline in care prajim fulgi de chili, un catel de usturoi taiat marunt,...
Tuesday, March 16, 2021
Mamaliga cu legume la cuptor
›
Intai de toate punem la fiert mamaliga. cu cat o fierbem mai mult cu atat vom avea o cremozitate mai mare. Eu o fierb sub capac la intensi...
Friday, December 4, 2020
Dip de telemea de capra cu ierburi
›
Ingrediente: 200 gr cream cheese natural 250 gr telemea de capra ierburi proaspete: salvie, cimbru, busuioc Tocati marunt ierburile, amest...
Monday, April 27, 2020
Tocana de pui cu hribi si mamaliga
›
Ingrediente: 2 buc piept de pui 500 gr hribi 4 catei de usturoi ulei de masline 5 ramurele rozmarin 200 ml smantana dulce...
Monday, April 13, 2020
Branza de capra cu miere infuzata
›
Langa branzeturi servim intotdeauna si ceva dulce, iar mierea de albine este una din variantele alese de mine. Azi am ales o branza s...
Sunday, April 5, 2020
Tortilla de patatas
›
Unul din cele mai bune lucruri pe care le are Spania este aceasta simpla tortilla de cartofi. Eu o servesc si ca si aperitiv, taiata cub...
Thursday, April 2, 2020
Oua turcesti
›
Ingrediente pt o persoana: 2 linguri cu varf de iaurt grecesc 2 oua 1 legatura leurda sau un catel usturoi 1 lingurita unt ...
›
Home
View web version