Sursa: Martha Stewart.com
Ingrediente:
- piept de pui feliat
- sare si piper
- ulei de masline
- o ceapa rosie mica ( eu am avut doar verde alba)
- 1 ardei uscat cayene, taiat marunt
- ~ 1 kg de prune, eu eram in spania si am luat de mai multe feluri
- 5 linguri zahar brun
- 2 linguri otet de mere
- 1 lingurita praf de curry
- 1/2 lingurita ghimbir pudra
Sarati si piperati pieptul de pui. Il puneti la prajit in putin ulei de masline si rezervati.
Pentru chutney: Intr- o tigaie punem la prajit ceapa taiata marunt impreuna cu ardeiul cayenne in putin ulei de masline. Lasam pana se inmoaie putin si apoi adaugam prunele taiate bucati, ghimbirul, zaharul, otetul, curry-ul si putina apa.
Dam flacara putin mai tare si lasam sa fiarba pana cand prunele se inmoaie putin iar sosul are o consistenta siropoasa.
Servim pieptul de pui cu chutney peste.
O mancare bestiala:) noi o sa o repetam des. Ne-a incantat efectiv.
Sper sa o incercati. Merita!
Giovanna
No comments:
Post a Comment