Pages

Friday, September 27, 2019

Vinete cu ardei in sos chili

 Din orice escapada in alt oras ramai cu ceva. Din Bucuresti, de data aceasta, am ramas cu vinetele acestea mancate pe o terasa in centrul vechi. Cu amintiri si arome placute, va las mai jos si reteta lor.

Ingrediente:
2 vinete mari taiate bucati
2 ardei grasi, unul rosu unul galben
3 catei de usturoi
ulei de masline
300 ml sos chili dulce (eu folosit din comert)
3 lg parmezan ras
sare
2 fire ceapa verde
patrunjel verde

1. Vinetele le taiati bucati, ardeii fasii, usturoiul felii. Le puneti toate la prajit in ulei de masline la foc mediu. Sarati si amestecati din cand in cand. 
2. Cand vinetele sunt patrunse bine,opriti focul adaugati sosul de chili si parmezanul ras. 

3. Serviti cu ceapa verde si patrunjel verde peste, langa o paine naan sau pita . 

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment