Ingrediente:
150 gr faina de migdale
40 gr tarate de psylium
1 praf de copt
sare
1 lingurita otet de mere
225 ml apa fierbinte
3 albusuri de ou
seminte de susan (optional)
ulei de masline
Preincalziti cuptorul la 180 de grade.
Cantariti si amestecati intr-un bol ingredientele uscate. Adaugati albusul de ou si apa fierbinte si amestecati cu ajutorul mixerului aproximativ 30 de secunde.
Va ungeti mainile cu putin ulei de masline si formati 5-6 bile din aluatul rezultat, pe care le asezati pe o tava cu hartie de copt. Presarati seminte de susan deasupra.
Introduceti la cuptor timp de 50 min. Timpul poate varia in functie de cuptor si de dimensiunea chiflei. Dupa ce ati facut o data, veti sti ce aveti de facut a doua oara.:)
Savurati bunatate de paine fara gluten!:)
Giovanna
No comments:
Post a Comment