Pages

Tuesday, March 5, 2019

Piept de pui cu vinete picante


In stil indian, picant si aromat, rapid, bogat in proteina si cu calorii putine, pranzul de azi a fost pt doua persoane si se face cam asa:

Ingrediente:

muschiulet de pui 6 buc
2 vinete taiate bucati mari
1 chili
1 legatura usturoi verde
1cm radacina ghimbir
300 ml supa de legume
ulei de masline
sare & piper negru
1/2 lg\ingurita de: boabe coriandru, seminte fenicul, chimion
1 lingurita turmeric pudra
1/4 lingurita seminte fenugreek
chives

1. In ulei de masline prajim muchiuletul de pui asezonat pe ambele parti. Cand este gata il rezervam pe o farfurie, iar in grasimea ramasa prajim condimentele macinate in prealabil.
2. Taiem bucati usturoiul verde si tocam marunt ghimbirul si chiliul. Le adaugam peste condimente si amestecam de cateva ori.
3. Adaugam vinetele taiate bucati si turnam peste supa de legume. Punem si bucatile de pui deasupra si lasam sa fiarba la foc mediu. pana cand se evapora apa si vinetele sunt facute.
4. Serviti cu chives sau felii de ceapa verde peste. Se poate servi ca atare sau cu un orez langa.


Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment