Un mic dejun cald este un bun inceput pentru diminetile racoroase, iar terciul de ovaz este alegerea perfecta.
Ingrediente:
1 cana fulgi de ovaz
1 cana lapte de soia
1 pumn de stafide
scortisoara, uscat sau ulei esential doterra
anason stelat, uscat sau ulei esential doterra
putina coaja de portocala
1 mar
1 lingura de zahar
1. Lasam la hidratat fulgii de ovaz si stafidele in laptele vegetal aproximativ 15 minute.
2. Punem amestecul la foc mediu impreuna cu condimentele uscate sau 2 picaturi din uleiurile esentiale. Adaugam si coaja proaspat rasa de portocala si amestecam des pana cand se ingroasa consistenta terciului.
3. Separat, taiem felii un mar, il punem in tigaie cu o lingura zahar presarat peste si lasam sa se caramelizeze.
4. Servim terciul cu feliile de mar caramelizat peste.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment