Pages

Wednesday, December 12, 2018

Chec cu banane

 De aceasta data va invit sa porniti cuptorul si sa va umpleti bucataria de arome. Un chec cu banane adorat atat de copii cat si de cei mari, ideal pt micul dejun.
Ingrediente:
250 gr faina
1 plic praf de copt
putina sare
80 ml ulei de floarea soarelui
150 gr zahar brun
3 oua
100 gr iaurt
4 banane coapte
2 picaturi ulei esential de scortiosoara 
1 pumn nuca tocata grosier,

1. Preincalziti cuptorul la 180 grade si tapetati tava de chec cu ulei si faina.

2.Intr-un bowl amescati ouale, uleiul, zaharul, iaurtul si bananele facute pure. Adaugati ingredinetele uscate si amestecati bine pana cand amestecul este omogen. Adaugati cele doua picaturi de ulei esential. In lipsa lui, folositi o lingurita de scortisoara macinata. Adaugati nuca  si turnati in forma.

3. Introduceti la cuptor timp de 40-45 minute sau pana  cand vedeti ac este rumenit exteriorul. Testati cu o scobitoare inainte de a scoate tava de la cuptor. 

4. Lasati sa se raceasca pentru a putea felia checul.


Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment