Cand e sezonul lor, si primim atati ca nu mai stim cum sa ii gatim, cautam noi si noi modalitati de ai folosi.
Azi va propun o varianta low cal si healthy, dar in acelasi timp deliciosa.
Eu i-am facut la cuptor cu un pesmet delicios si i-am servit cu o salata de rosii ca la mama acasa, cu legume din gradina. Merg foarte bine si serviti cu un tzatziki de castravete.
Ingrediente:
dovlecei taiati bastonase
ulei de masline
2 lg fulgi de ovaz
3 lg migdale feliate
3 lg parmezan ras
sare, piper, boia
1. Intr-un robot de bucatarie macinam fin migdalele si fulgii de ovaz. Adaugam parmezanul ras si condimentele. Amestecam.
2. Punem bucatile de dovlecei, in tava tapetata cu hartie de copt si ii ungem bine cu putin ulei de masline. Fiecare bucata o tavalim prin pesmetul nostru si o reasezam in tava.
3. Preincalzim cuptorul la 200 grade si lasam dovleceii pana cnd vedem ca sunt usor rumeniti. timp in care ne ocupam si de salata de legume.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment