Ingrediente:
- 2 picioare/tentacule caracatita fierte
- 2 lamaii
- boia picanta
-3 catei usturoi
- 1 lingura miere
- mix salata verde
- rosii cherry
- 100 gr telemea sarata
- 1/2 ceapa rosie
- 1 pumn menta
- 1 pumn busuioc
1. Amestecati sucul de la cele 2 lamai cu usturoiul pisat, mierea si boiaua picanta. Adaugati picioarele de caracatita taiate in bucati si le lasam la marinat timp de minim 3 ore la frigider.
2. Scoatem caracatita si rezervam marinata. Prajim in f putin ulei de masline caracatita pana cand este moale. Intre timp fierbem separat marinata ramasa pana cand se ingroasa putin. Lasam sa se raceasca.
3. Inainte de a servi punem restul ingredientelor pe un platou intins, adaugam caracatita si turnam peste putin din sosul marinata.
Extraordinar de buna!!!
Savurati! Giovanna
asta trebuie sa fie o bunatate !eu inca nu m-am incumetat sa gatesc caracatita proaspata.
ReplyDelete