- ulei de cocos
- o bucata de ghimbir tocata marunt
- 1 chili rosu
- 2 lingurite seminte de chimion
- 2 lingurite curcuma
- 1 kg conopida desfacuta in buchetele
- patrunjel
- sare si piper
- rosii cherry
Intr-o tigaie mare puneti ghimbirul impreuna cu condimentele la prajit. Amestecati de cateva ori pana cand acestea isi elibereaza aromele.
Reduceti flacara si adaugati conopida. Adaugati o cana de apa, sarati si piperati, apoi puneti un capac deasupra. Lasati sa fiarba, amestecand din cand in cand. Cand conopida s-a inmuiat, luati capacul, adaugati rosiile cherry taiate in jumatate si lasati cateva minute pana se evapora toata apa.
Stingeti focul adaugati patrunjelul tocat marunt si amestecati.
Savurati! Giovanna
Am notat!! N-am pregatit asa ceva! Voi incerca si eu clar! te pup
ReplyDeletesuna bine...trebuie probata....
ReplyDeleteiar conopida?, ma mut la tine :))
ReplyDeleteUite un alt mod ,de preparare a conopidei,interesant,eu stiam doar pane si cu maioneza
ReplyDelete