Pages

Friday, February 3, 2012

Salata cu branza Camembert, mere si pere

  
 Ingrediente:
  • rucola, valeriana
  • 1 mar verde
  • 1 para
  • branza Camembert
  • 1/2 lamaie
  • stafide
  • nuca prajita
  • ulei de nuca
  • acetto balsamico crema
Asezati valeriana si rucola in farfurie.
Taiati marul si para felii subtiri si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Intr-o tigaie grill, prajiti branza intreaga fara sa o taiati si nuca.
 Taiati branza si asezati-o in farfurie. Adaugati feliile de mar si para, si presarati peste nuca si stafide.
Stropiti cu ulei de nuca si crema de acetto balsamico.

Savurati! Giovanna

5 comments:

  1. Super gusoatsa cu siguranta...
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Ah, este preferata mea! Ma omori cu salatele tale rafinate! Pup!

    ReplyDelete
  3. Una ensalada muy sabrosa, uuummm.
    Un besito.

    ReplyDelete
  4. Cred ca a fost foarte,foarte gustoasa!Arata si tare bine!!

    ReplyDelete