- rucola, valeriana
- 1 mar verde
- 1 para
- branza Camembert
- 1/2 lamaie
- stafide
- nuca prajita
- ulei de nuca
- acetto balsamico crema
Asezati valeriana si rucola in farfurie.
Taiati marul si para felii subtiri si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Intr-o tigaie grill, prajiti branza intreaga fara sa o taiati si nuca.
Taiati branza si asezati-o in farfurie. Adaugati feliile de mar si para, si presarati peste nuca si stafide.
Stropiti cu ulei de nuca si crema de acetto balsamico.
Taiati marul si para felii subtiri si stropiti-le cu zeama de lamaie.
Intr-o tigaie grill, prajiti branza intreaga fara sa o taiati si nuca.
Taiati branza si asezati-o in farfurie. Adaugati feliile de mar si para, si presarati peste nuca si stafide.
Stropiti cu ulei de nuca si crema de acetto balsamico.
Savurati! Giovanna
Super gusoatsa cu siguranta...
ReplyDeletePupici
Ah, este preferata mea! Ma omori cu salatele tale rafinate! Pup!
ReplyDeleteimi plac mult salatele!
ReplyDeleteUna ensalada muy sabrosa, uuummm.
ReplyDeleteUn besito.
Cred ca a fost foarte,foarte gustoasa!Arata si tare bine!!
ReplyDelete