Pages

Thursday, November 20, 2014

Supa indiana de dovleac

 Ingrediente:

1 dovleac placintar, curatat si taiat bucati
2 tulpini de apio, taiate bucatele
2 mere taiate bucati
3 linguri ulei de masline
 1 ceapa mare rosie taiata fin
2 linguri praf de curry
1 lingura scortisoara macinata
1 lingura seminte de negrilica
2 conserve rosii bucati
1,5 litri apa
3 linguri chutney de mango
patrunjel verde
iaurt grecesc pt servit
sare & piper

1. Intr-o oala punem la prajit ceapa, merele si telina cu putina sare si piper pana ce leguleme se inmoaie putin. Adaugam dovleacul, praful de curry, scortisoara si semintele de negrilica. Mai lasam 2 minute dupa care adaugam aconservele de rosii si apa.
Lasam sa fiarba pana ce dovleacul este facut.

2. Cand legumele sunt fierte adaugam chutney-ul de mango si patrunjelul.

3. Serviti cu iaurt grecesc si inca putin chutney de mango daca preferati.
 
Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment