Ingrediente:
1 pui de casa
4 cartofi
1 conserva naut
1 ardei rosu
1 ardei verde
bucati de chorizo picant
sare, piper, boia
4 catei de usturoi
ulei de masline
cimbru proaspat din belsug:)
coaja razalita de la o lamaie, culeasa din propiul meu lamai:)))
sucul de la 1/2 lamaie
1. Punem puiul intr-o tava apta pt a fi introdusa la cuptor. Adaugam langa legumele curatate si taiate bucati, precum si boabele de naut.
2. Amestecam uleiul de masline cu sucul de lamaie, coaja de lamaie si uturoiul pisat. Turnam atat peste carne cat si peste legume.
3. Condimentam totul cu sare, piper si boia si presaram frunzulitele de cimbru.
4. Turnam un pahar mic de apa peste si acoperim tava cu folie de aluminiu. Introducem tava la cuptor timp de o ora. Dupa care scoatem folia de aluminiu si mai tinem tava la cuptor inca 20-30 minute sa se rumeneasca totul.
Atat de bun, incat sarim peste faptul ca am pus si cartofi:))
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment