Pages

Wednesday, April 25, 2012

Supriza voastra.... un prim mic concurs:)

Pentru ca am ajuns la 100 retete publicate de mine si pentru ca am participat la concursul organizat de Electrolux, unde am pregatit una din retetele din aceasta carte intr-o maniera proprie, m-am gandit sa cumpar un exemplar si pentru voi, cititorii mei.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceasta carte este sa mergeti putin mai jos la postarea precedenta, sa cititi reteta tartei de lamaie si sa imi spuneti voi ce modificare i-ati aduce aceste tarte pentru a fi mai pe gustul vostru.
 Ideea care m-ar tenta sa o incerc la mine in bucatarie, castiga acest exemplar din Cartea Regala de Bucate.

Voi aunta castigatorul/ castigatoarea pe data de 7 mai.
Success tuturor doritorilor!
Giovanna


6 comments:

  1. Nu sunt eu mare bucatareasa, in sensul ca nu gatesc des, insa ma pot lauda ca atunci cand imi fac timp pentru bucatarie nu am dat gres cu nici o reteta pe care am incercat-o :)
    Si pentru ca anul trecut de Paste am facut o cheesecake super buna - cei care au mancat au spus asta, sa nu crezi ca ma laud singura :))- pentru care am folosit biscuiti digestivi, din aia cu cereale, si mascarpone + branza philadelphia, sunt sigura ca daca in loc de biscuiti Petite Beurre ai folosi biscuiti digestivi si ai pune macar o cutiuta de Philadelphia in crema si/sau un strop de mascarpone, tarta ar fi si mai gustoasa :)
    Nu stiu cum ar iesi, dar eu una as incerca! Si poate chiar o s-o fac in weekendul asta. Daca iese ceva mancabil, te anunt!:))

    ReplyDelete
  2. Buna seara,
    Cred ca este foarte gustoasa tarta :P

    Daca ar fi sa mai adau ceva in plus ar fi niste migdale sfaramate in blat.


    Mie-mi plac foarte tare tartele alaturi de un sos delicios de smantana cu vanilie :P

    Emilia Vatca
    Timisoara

    ReplyDelete
  3. Frumoasa initiativa ta... de a face cadou o carte cu retete.
    Imi place reteta ta de tarta cu lamaie si imi place maniera in care ai adus un plus de gust folosind niste condimente care mie una imi plac foarte mult (ghimbir si scortisoara).
    Eu una as incerca sa adaug si o lime in loc de o lamaie pentru un plus de gust.. eu ador limele.

    ReplyDelete
  4. Giovanna draga nu sint eu o mare bucatareasa sau specialista,dar eu as face-o in felul urmator:la blat as folosi biscuiti digestivi,ghimbir,nucsoara si ceva migdale macinate( bineinteles si unt).La crema as pune lamii si lime(coaja si suc), lapte condensat indulcit, frisca lichida si o gelatina(hidratata in sucul de la lamii pusa putin la microunde,dupa care adaugata in crema,crema peste blat si dat citeva ore la frigider).Deasupra as orna marginea tartei cu niste moturi mari de frisca,iar la mijlocul tartei as pune fructe(zmeura,capsuni sau afine)sau felii de lamiie confiata.

    ReplyDelete
  5. Cadoul este minunat, chiar am gatit aseara o reteta din aceasta carte si a iesit delicioasa. Pentru tarta, as pune in blat coaja de portocala si de lamaie, esenta de portocala si de lamaie, si nucsoara, iar in crema as pune si putin unt pe langa reteta originala.

    ReplyDelete
  6. Foarte buna cartea, minunate retete, chiar am facut si eu cateva, pt. ca o am, si inca cu autograful printesei ;-)

    ReplyDelete