- 600 gr piept de pui taiat bucatele
- 4 morcovi
- 4 catei usturoi
- 1 ceapa
- 1 cana orez
- putin ulei de floarea soarelui
- sare piper
- 400gr smantana fermentata
-2 galbenus de ou
- 1 ardei piscator (optional)
- 1 ardei piscator (optional)
- ardei piscatori murati
2. Adaugam morcovii razauiti si piscatorul taiat rondele si mai lasam 2 minute sa se prajeasca putin. Adaugam si usturoiul taiat marunt.
3. Turnam 2 litri de apa peste, punem ceapa intreaga si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte adaugam o cana de orez si mai lasam pe foc pana ce este fiert si orezul.
3. Turnam 2 litri de apa peste, punem ceapa intreaga si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte adaugam o cana de orez si mai lasam pe foc pana ce este fiert si orezul.
4. Amestecam smantana cu galbenusurile de ou si doua linguri din ardeii piscatorii murati cu tot cu apa. Turnam un polonic din supa fierbinte peste amestecul de smantana si amestecam, iar apoi turnam tot amestecul in supa.
Savurati! Giovanna
Yamy... imi place si nu am mai facut demult
ReplyDeletePupici
Da, imi place tare!! Usor acrisoara, pe gustul meu!!
ReplyDelete