Pages

Thursday, April 19, 2012

Ciorba Radauteana


Ingrediente:
- 600 gr piept de pui taiat bucatele
- 4 morcovi
- 4 catei usturoi
- 1 ceapa
- 1 cana orez
- putin ulei de floarea soarelui
- sare piper
- 400gr smantana fermentata
-2 galbenus de ou
- 1 ardei piscator (optional)
- ardei piscatori murati

1. In oala in care facem supa punem pieptul de pui taiat bucatele la prajit cu putin ulei de floarea soarelui. Saram si piperam si amestecam de catev ori, pana ce carnea devine alba.
2.  Adaugam morcovii razauiti si piscatorul taiat rondele si mai lasam 2 minute sa se prajeasca putin. Adaugam si usturoiul taiat marunt.
3. Turnam 2 litri de apa peste, punem ceapa intreaga si lasam sa fiarba. Cand legumele sunt fierte adaugam o cana de orez si mai lasam pe foc pana ce este fiert si orezul.
4. Amestecam smantana cu galbenusurile de ou si doua linguri din ardeii piscatorii murati cu tot cu apa. Turnam un polonic din supa fierbinte peste amestecul de smantana si amestecam, iar apoi turnam tot amestecul in supa.
 Savurati! Giovanna

2 comments:

  1. Yamy... imi place si nu am mai facut demult
    Pupici

    ReplyDelete
  2. Da, imi place tare!! Usor acrisoara, pe gustul meu!!

    ReplyDelete