1 lingura ulei de masline extravirgin
rosii cherry, taiate in jumatate
rucola
1ceapa rosie
50 gr telemea cu ierburi
Pentru dressingul de menta si ardei iute:
3 linguri otet balsamic
3 linguri ulei de masline extravirgin
1 mana frunze de menta, taiata marunt
1 ardei iute rosu, taiat marunt
1. Incingeti cuptorul la 200 gr. Taiati vinetele in cuburi de aprox 3 cm, le stropiti cu ulei de masline, le asezonati dupa care le introduceti la cuptor 20 - 30 min pana se rumenesc.
2. Amestecati ingredientele pentru dressing.
3. Pe o farfurie asezati rucola. Puneti peste bucatile de vinete coapte si adaugati rosiile cherry si bucatele de telemea. Taiati ceapa rosie si adaugati-o la salata. Turnati peste dressingul de menta si chili si savurati aceasta bunatate:)
Giovanna
Yammy..
ReplyDelete