3 cartofi dulci
1 lingura ulei de masline
30 gr telemea cu ierburi
2 linguri seminte de canepa
2 fire ceapa verde
pentru dressing:
1 lingura patrunjel proaspat
2 linguri ulei de masline
2 linguri otet din vin alb
1. Incingeti cuptorul la 200grade. Curatati si taiati bucati cartofii dulci. Preserati peste ei o lingura ulei de masline, asezonti-i si amestecati-i putin. Ii introducem la cuptor 45 minute pana cand se fragezesc.
Ii lasam sa se raceasca.
2. Adaugam peste bucatele de telemea, ceapa verde taiata rondele si preseram semintele de canepa.
3. Amestecam energic ingredientele pentru dressing si turnam peste salata.
Extraordinar de buna! Giovanna
Cartoful dulce contine proteine care au capacitati antioxidante importante. Practic, un cartof mediu produce o treime din cati antioxidanti produce in mod normal organismul, singur. Vitamina A si vitamina C au si calitati anti-inflamatorii.
Nu uitati de beneficiile semintelor de canepa adaugate acestei salate precum si de extra-ul de proteine din telemea. Pe scurt o salata perfecta!
No comments:
Post a Comment