Pentru blat avem nevoie de:
450 gr conopida
2 oua
1 pumn branza de capra tare
2 linguri oregano uscat
Fierbem conopida, apoi o lasam se se scurga bine de apa. Apoi amestecam toate ingredientele cu furculita sa obtinem o pasta. O intindem cu mana in tava de pizza si o punem la cuptor pana cand vedem ca se rumeneste pe margini.
Pentru pesto de busuioc avem nevoie:
1 caserola frunze de busuioc
1 catel de usturoi
2 linguri cu varf de seminte de canepa
3 linguri ulei de masline
Punem toate ingredientele in recipientul mixerului, si pisam pana cand obtinem o pasta.
Ca si topping-uri pentru pizza noastra avem nevoie de:
1 ceapa rosie taiata rondele
1 vanata
branza de capra dura
frunze de busuioc pt decor
Taiem vanata in felii, o pulverizam cu putin ulei de masline, si le prajim la grill pe ambele parti.
Scoatem blatul de pizza de la cuptor si intindem peste pesto-ul de busuioc. Asezam peste feliile de vanata si rondelele de ceapa. Preseram putina branza de capra dura si mai introducem la cuptor inca 20 minute.
Inainte de a o servi mai adaugam cateva frunze de busuioc.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment