Ingrediente:
piept de pui
hribi
2 catei de usturoi
patrunjel, rozmarin, cimbru, toate proaspete
ulei de masline
sare & piper
1. Saram si piperam pieptul de pui. Rupem frunzulitele de cimbru de pe ramurele, taiem marunt rozmarinul si le presaram peste pieptul de pui. Incalzim putin ulei de masline in tigaie si punem pieptul de pui la prajit, pe ambele parti pana cand este bine rumenit. Eu am adaugat si ramurelele de rozmarin si cimbru in tigaie , langa piept, pentru mai multa savoare.
2. Cand pieptul de pui este bine facut, il scoatem si il rezervam. Scoatem si ramurele de ierburi si adaugam usturoiul taiat felii si mai multe frunzulite de cimbru si rozmarin proaspat. Punem ciupercile taiate, saram, piperam si lasam sa se faca. Cand s-a evaporat toata apa lasata de ciuperci, adaugam un pumn de patrunjel verde si amestecam.
3. Adaugam pieptul de pui inapoi in tigaie, mai lasam doua minute si apoi il putem servi.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment