Pages

Thursday, July 31, 2014

File de merluciu cu crusta de pesto verde si legume la cuptor

 Ingrediente:

File de merluciu
2 conserve rosii in bucati
busuioc
patrunjel
1 catel usturoi
broccoli
fasole verde
ulei masline
pesmet
sare si piper
otet balsamic

1. Punem la fiert separat, sau pe rand, 1 buchet de broccoli si un pumn de fasole verde.

2. Din frunzele de busuioc si patrunjel, usturoi si ulei de masline facem un pesto verde.

3. Punem rosiile intr-o tava de cuptor, adaugam o lingura plina de pesto, sare, piper si otet balsamic, amestecam totul si dam la cuptor aprox 15 minute.

4. Scurgem broccoliul si fasolea verde si rezervam.  La pesto-ul obtinut adaugam o lingura mare de pesmet si intindem amestecul rezultat peste medalioanele de merluciu.

5. Scoatem tava cu rosiile de la cuptor, aranjam peste fileurile de merluciu si presaram printre broccoli-ul si fasolea verde. Introducem din nou la cuptor aprox 15 min pana cand este facut si pestele.

Light si sanatos!
 
Savurati! Giovanna


Reteta publicata intai pe www.ironteam.ro 

No comments:

Post a Comment