Pages

Friday, July 18, 2014

Praz cu spanac si oua la cuptor

 Ingrediente:

3 fire de praz, taiate rondele
300 gr spanac proaspat
4 oua
8 rosii uscate din borcan, taiate bucati
 ulei de masline
sare & piper
parmezan razuit
1. Punem prazul taiat rondele la prajit in putin ulei de masline. Nu il lasam sa se prajeasca, il amestecam pana cand sticleste, apoi oprim focul.
Intre timp punem apa la fiert pt spanac. Cand fierbe, punem spanacul si il lasam 2 minute la oparit, dupa care il strecuram de apa.  Cand spanacul este scurs, il adaugam peste praz, amestecam si saram si piperam.

 2. Turnam amestecul de praz si spanac intr-un vas termorezistent si presaram peste bucatile de rosii uscate. Facem 4 gauri in amestecul nostru si umplem gaurile cu cate un ou.

3. Adaugam peste parmezan razuit, si il punem la cuptor pana cand ouale sunt facute.


 Foarte bun,simplu si gustos, noi il vom repeta cu siguranta.

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment