Pages

Thursday, December 29, 2011

Pui cu rozmarin, rosii si masline negre

Sursa: Good Food Noiembrie 2011

 Foarte bun si sanatos!

 Avem nevoie de piept de pui file, pe care il punem la prajit in putin ulei de masline cu sare si piper. Cand este putin rumenit il scoatem din tigaie si il rezervam.

 1 ceapa mare, 3 catei de usturoi, rozmarin proaspat, 1 ardei cayenne.
Le tocam toate marunt si le punem in tigaia unde am prajit puiul. Le lasam pana devine aurie ceapa, nu mai mult!.

 Adaugam 400 gr rosii in bucatele din conserva si maslinele negre taiate bucati.
 Amestecam si apoi adaugam si pieptul de pui. Lasam sa fiarba 5 minute.


Serviti cu orez alb simplu.
Foarte buuun! Giovanna

5 comments:

  1. MMmm ce bunatate/...uite o reteta buna de masterchef:))
    Pupici

    ReplyDelete
  2. delicios, trebuie sa-l mai pun pe sotu' sa mai faca :))

    ReplyDelete
  3. yummy,m-a lovit brusc foamea cand am vazut ce bunatate ai facut.pup!

    ReplyDelete
  4. am salvat reteta. Imi place mult!

    ReplyDelete
  5. Noul An 2012 să -ti aducă sanatate,noroc, realizări pe toate planurile,
    bucurii, prietenie, fericire, speranţa unui nou început, energia necesară pentru a-ti împlini toate dorinţele şi înţelepciunea de a aprecia fiecare zi prin micile bucurii pe care le oferă.
    La mulţi ani!

    ReplyDelete