Pages

Tuesday, January 3, 2012

Salata de curcan si avocado

Pentru ca de Craciun am facut un curcan mareeee si super deliciooos, mi-a ramas multa carne si atunci am facut retete care sa includa si resturile de curcan.

Spalati salata verde si o taiati bucati pe un platou intins. Taiati carnea de curcan ramasa in bucatele si o puneti peste salata. Curatati si taiati bucatele o jumatate de avocado si il adaugati la salata.
Prajiti amestecul de seminte, cum ar fi seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac(eu nu am gasit dupa craciun) si seminte de in, si presarati peste salata.
Pentru dressing aveti nevoie de: 2 linguri suc de mere, 2 linguri iaurt natural simplu, 1 lingurita miere de albine, 1 lingurita mustar frantuzesc, cu boabe intregi, sare si piper. Amestecati toate ingredientele si turnati dressingul peste salata.
Serviti cu paine prajita.
Giovanna

7 comments:

  1. perfecta! foarte buna si gustoasa! mersi! xooo

    ReplyDelete
  2. as gusta si eu o portie :) arata minunat

    ReplyDelete
  3. Mmmm pare super buna salata asta.
    Nu am facut niciodata curcan..si vreau sa fac.
    Nu ai pus reteta?

    ReplyDelete
  4. @ bianca - nu am pus reteta. eram stresata cu cat aveam de lucru si am renunatat la poze:) dar curcanul l-am facut dupa o reteta din ultimul nr din good food. sunt 3 retete de curcan in revista. iti alegi care iti place tie. evident eu am ales ceva cu mere si migdale langa si sos de vin rosu si strugurei rosii:) curcanul simplu la cuptor. a fost extraodinar de delicios. am fost felicitata de totzi invitatii:))

    ReplyDelete
  5. Tare-mi place curcanul. Si merge asa de bine salatica asta dupa atata porc ;)) La multi ani draga mea!

    ReplyDelete
  6. yummy,iar ai sacut ceva special.pup

    ReplyDelete