LILI said...
Giovanna draga nu sint eu o mare bucatareasa sau specialista,dar eu as face-o in felul urmator:la blat as folosi biscuiti digestivi,ghimbir,nucsoara si ceva migdale macinate( bineinteles si unt).La crema as pune lamii si lime(coaja si suc), lapte condensat indulcit, frisca lichida si o gelatina(hidratata in sucul de la lamii pusa putin la microunde,dupa care adaugata in crema,crema peste blat si dat citeva ore la frigider).Deasupra as orna marginea tartei cu niste moturi mari de frisca,iar la mijlocul tartei as pune fructe(zmeura,capsuni sau afine)sau felii de lamiie confiata.
te rog sa imi lasi adresa de mail sa pot lua legatura cu tine.
felicitariiiii!!!!!!!!!!1
Giovanna draga,ma bucur nespus de mult ca ti-a placut ideea mea de a face aceasta minunata tarta cu lamiie si iti multumesc din suflet pentru premiul acordat.
ReplyDeleteAdresa mea de email:lilaorban@yahoo.com