1 conopida mica, mica:)
3 mere
3 fire ceapa verde, fara frunzele verzi
100 ml smantana dulce pt gatit cu 13% grasime
cimbru proaspat
seminte de canepa
ulei de masline
sare si piper
1. Punem ceapa verde taiata rondele la prajit. Cand incepe sa sticleasca, adaugam conopida desfacuta in buchetele marunte, si doua mere curatate de coaja si taiate bucati. Mai lasam doua minute la prajit, timp in care amestecam avand grija sa nu se arda ingredientele.
2. Adaugam 750 ml apa, precum si putina sare. Lasam sa fiarba.
3. Cand legumele si merele sunt fierte, oprim focul, adaugam smantana si cu un mixer vertical facem supa crema.
4. Servim supa cu frunze prospete de cimbru, cu betigase taiate din cel de al treilea mar, seminte de canepa, piper negru proaspat macinat si cativa stropi de ulei de masline.
Absolut fenomenala:)
Savurati! Giovanna
interesant...cum iti vin combinatiile astea????:)
ReplyDeletereviste si carti de bucate, internet
ReplyDeleteahaaa:))) eu acum nu prea mai am timp de blog, sper sa mai postez si eu ceva din cand in cand...te pup
ReplyDelete