Ingrediente:
dovleac
rucola
telemea de capra
linte verde
seminte de dovleac
ulei de masline
ulei de dovleac
crema de acetto balsamico
chimion
boia uite
piper negru
sare
1. Curatam dovleacul si il taiem cubulete. Tapetam tava de cuptor cu hartie de copt si punem bucatile de dovleac in tava. Stropim cu putin ulei de masline, si condimentam. Chimionul il macinam inainte de al presara peste. Introducem la cuptor tava pana cand dovleacul nostru este rumenit si facut.
2. Intre timp punem la fiert lintea cu apa si sare. Cand este fiarta o strecuram de eventuala apa ramasa si o lasam sa se raceasca.
3. Cand atat dovleacul cat si lintea sunt facute, pregatim salata. Intr-o farfurie punem rucola, lintea si dovleacul copt. Adaugam cateva bucati de telemea si preseram cateva seminte de dovleac. Stropim cu ulei de dovleac si crema de accetto balsamico.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment