Ingrediente:
1 1/2 kg morcovi taiati rondele
2 cepe medii
3 catei de usturoi
2 cm radacina ghimbir
1 ardei cayenne uscat
1 lg turmeric
3 lg ulei de masline
1 lg scortisoara
sare
200 ml smantana dulce pt gatit
cimbru proaspat
1. Punem ceapa la prajit in putin ulei de masline. Nu lasam mult, doar pana se inmoaie putin. Adaugam ghimbirul si usturoiul taiat marunt. Amestecam de cateva ori si adaugam ardeiul cayenne, scortisoara, turmericul si sarea.
2. Adaugam morcovii taiati rondele si turnam peste 1,5 l de apa. Lasam sa fiarba. Cand sunt fierti morcovii, oprim focul, adaugam smantana si cu ajutorul mixerului vertical pisam toata supa.
3. Servim cu frunzulite de cimbru proaspat si cu boabe de naut picant.
Reteta nautului picant o aveti aici.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment