Pages

Tuesday, August 23, 2011

Salata cu jambon, pere si nuca


 

Ingrediente:
  • 1/2 para
  • rucola si valeriana
  • nuca prajita fara adaos de grasime
  • 2 felii subtiri de jambon
  • branza veche, maturata
  • ulei masline
  • 2 grisine
  • miere de albine
  • piper rosu
  • rozmarin
  • acetto balsamico
  1.  Punem la fiert 2 linguri miere cu putina apa, rosmarin proaspat taiat marunt si boabe de piper rosu. Lasam sa fiarma doua minute si lasam sa se raceasca siropul.
  2. Prajim nuca fara adaos de grasime.
  3. Punem verdeturile pe un platou intins si aranjam peste feliile de para si bucatile de branza. Presaram nuca si punem siropul de miere peste branza. Stropim cu putin ulei de masline si acetto balsamico.
  4.  Infasuram doua grisine cu cele doua felii de jambon si le asezam langa salata.
Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment