Si pt ca aveam o punga se spanac desfacuta am zis sa incerc o alta varianta de salata cu spanac.
Foarte buna si aceasta varianta, mult mai subtila si de data aceasta fara arome stridente, fara contraste, o salata normala, care la mine mai rar se gaseste:))))
Ingrediente:
- spanac proaspat
- leurda
- oua de prepelita fierte
- un borcan/conserva de sparanghel alb
- parmezan
Pentru vinagreta folosim: ulei de masline, o lingura de otet de vin, o lingurita de mustar cu boabe, patrunjel proaspat, sare si piper.
Asezam frunzele de spanac si leurda taiata bucati pe un platou intins, adaugam sparanghelul si ouale fierte taiate in jumatati. Peste radem bucati de parmezan si turnam vinagreta.
Pofta buna! Giovanna
yamy...arata bine...
ReplyDeletesa stii ca nu m-as fi gandit la sparanghel din conserva.. imi place tare.. light si delicioasa
ReplyDeleteBuna salata.Te astept daca vrei sa mi te alaturi si sa ma urmaresti.Multumesc.DiaMar-bucataria galbena.diamar99blogspot.com
ReplyDeletesi eu fac salata de spanac,buna rau!!bravo!
ReplyDelete