Pages

Sunday, September 21, 2014

Shakshuka

 Ingrediente:

3 ardei rosii
300 gr piept de pui
1 conserva rosii taiate in cuburi
1 ceapa mare
3 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
sare &piper
cimbru
2 oua intregi + 2 albusuri

1. Se toaca ceapa si usturoiul si se calesc putin in uleiul de masline. Se taie pieptul de pui cubulete, se adauga cepei si se prajeste.

2. Taiem ardeii fasii si ii adaugam in tigaie cand puiul este prajit. Adaugam putina apa, sare si piper si lasam sa fiarba la foc moderat aproximativ 10 minute. Adaugam conserva de rosii si frunzulitele de cimbru. Lasam sa fiarba 5 minute.

3.  Se bat ouale si se toarna in tigaie lasandu-se sa fiarba in sosul de rosii. 

 Serviti in lipie sau ca atare.

Savurati! Giovanna 

Reteta publicata intai pe Ironteam.ro

No comments:

Post a Comment