Pages

Wednesday, January 14, 2015

Conopida cu naut si chorizo

Ingrediente:

500 gr conopida fiarta
2 linguri ulei de masline
3 catei de usturoi
100 gr chorizo extra picant
2 rosii
1 conserva rosii bucati
1 conserva naut
1 ardei cayenne
sare & piper
cimbru proaspat

1. Taiem chorizo-ul felii si il punem la prajit in uleiul de masline. Taiem usturoiul felii si il adaugam in tigaie. Il lasam un minut la prajit. Taiem rosiile cubulete si le prajim impreuna cu usturoiul si chorizo-ul cateva minute.
 2. Turnam conserva de rosii, adaugam condimentele si lasam sa fiarba pana scade putin apa.
3. Adaugam nautul si conopida fiarta, amestecam si mai lasam 10 minute pe foc, timp in care presaram mult cimbru proaspat.
Serviti cu lipie si, optional, o lingura de iaurt grecesc. Mie mi-a placut fara iaurt.


Savurati! Giovanna

1 comment:

  1. Asta fac eu azi insa fara chorizo ,nu am chef sa ies din casa sa cumpar,e asa urat afara....imi place conopida si naurul,deci...abia astept sa mananc!

    ReplyDelete