Giovanna.. ce ai facut in ziua respectiva cu cele 4 galbenusuri de oua? Eu nu sunt genul care sa arunce la gunoi, deci ma gandeam sa te intreb cum le-ai folosit pe parcursul zilei.. multumesc!
este cand am nevoie de ele pt dulciuri, creme, atunci pastrez albusurile pana a doua zi. in afara romaniei imi gasesc albusuri pasteurizate, si se mai intampla si sa le arunc daca vreau omleta si nu am albusuri adunate:) nu am alta intrebuintare pt ele. sunt 80 % colesterol, si un singur galbenus contine cantitatea zilnica acceptata de colesterol, deci nu am mai putea adauga nimic altceva:)
Giovanna.. ce ai facut in ziua respectiva cu cele 4 galbenusuri de oua? Eu nu sunt genul care sa arunce la gunoi, deci ma gandeam sa te intreb cum le-ai folosit pe parcursul zilei.. multumesc!
ReplyDeleteeste cand am nevoie de ele pt dulciuri, creme, atunci pastrez albusurile pana a doua zi. in afara romaniei imi gasesc albusuri pasteurizate, si se mai intampla si sa le arunc daca vreau omleta si nu am albusuri adunate:) nu am alta intrebuintare pt ele. sunt 80 % colesterol, si un singur galbenus contine cantitatea zilnica acceptata de colesterol, deci nu am mai putea adauga nimic altceva:)
Delete