Pages

Wednesday, June 26, 2013

Omleta din albus de ou cu somon afumat si marar

4 albusuri de ou batute la care adaugam 50 gr somon afumat si putin marar. 
Presaram peste cateva fire de chives taiat marunt.
Delicios si sanatoooos, sursa bogata de proteine.
Savurati! Giovanna

2 comments:

  1. Giovanna.. ce ai facut in ziua respectiva cu cele 4 galbenusuri de oua? Eu nu sunt genul care sa arunce la gunoi, deci ma gandeam sa te intreb cum le-ai folosit pe parcursul zilei.. multumesc!

    ReplyDelete
    Replies
    1. este cand am nevoie de ele pt dulciuri, creme, atunci pastrez albusurile pana a doua zi. in afara romaniei imi gasesc albusuri pasteurizate, si se mai intampla si sa le arunc daca vreau omleta si nu am albusuri adunate:) nu am alta intrebuintare pt ele. sunt 80 % colesterol, si un singur galbenus contine cantitatea zilnica acceptata de colesterol, deci nu am mai putea adauga nimic altceva:)

      Delete