Pages

Thursday, August 20, 2015

Frigarui de rozmarin cu creveti si ananas la grill

 Ingrediente:

 Ramurele de rozmarin
creveti
Ananas
miere de albine
piper rosu

1.  Curatam ramurelele de rozmarin de frunze, lasand in capat cateva. Luam cateva frunze de rozmarin si le taiem marunt; adaugam boabele de piper rosu si doua linguri de miere de albine si rezervam. Restul frunzelor de rozmarin le rezervam, pentru viitoare utilizari.
2. Curatam crevetii si ananasul si il taiem bucati. 
3. Infigem alternativ bucatile de ananas si creveti pe ramurica de rozmarin.Cum ananasul este mai dur, l-am gaurit initial cu o frigaruie de bambus. Pulverizam putin ulei pe o tigaie grill, si punem frigaruile la prajit pe ambele parti. Se fac foarte repede.
4. Asezam frigaruile pe platoul pe care vrem sa le servim si cu o lingurita repartizam deasupra amestecul de miere.

Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment