Pages

Monday, April 22, 2013

Piept de pui cu gem de portocale si radacinoase la cuptor

 Ingrediente:

2 morcovi mari
1 sfecla rosie
1/2 telina
1 lingura ulei de masline
1 lingura seminte de chimion
1 borcan gem de portoclae cu coaja
1 lingurita boabe piper rosu
2 linguri otet de vin rosu
2 buc piept de pui, taiati file subtire
1 mana de rucola

1. Taiati radacinoasele in bastonase, le asezati intr-o tava tapetata cu hartie de cuptor si preserati peste uleiul de masline si chimionul. Asezonati si amestecati usor. Dati-le la cuptor pana cand se rumenesc pe margini.
2.  Intre timp filetati puiul, si il puneti la marinat cu gemul de portocale, otetul de vin rosu si boabele de piper rosu pana cand se fac legumele.
3. Cand legumele sunt usor rumenite, puneti pieptul de pui peste ele in tava si mai dati la cuptor tava inca 15 minute.
Serviti cu rucola langa. Foarte bun! - 350 cal /portia mea:)

 Giovanna


No comments:

Post a Comment