Pages

Thursday, April 18, 2013

Ciorba de pui a la Grec

 Ingrediente:

1 spate de pui + 2 buc piept de pui taiat cubulete
2 morcovi mari
1 ceapa
1/2 telina
1 patrunjel
1 chili rosu sau verde
patrunjel
1 cescuta de orez
1 galbenus de ou
iaurt grecesc
1 lamaie

1. Punem carnea la fiert cu sare si avem grija sa adunam toata spuma ce se aduna pe margine.
2. Cand carnea este fiarta, scoatem spatele si punem la fiert legumele taiate marunt.
3. Dupa proximativ 15 minute adaugam si orezul si lasam sa fiarba.
4. Cand orezul este fiert dregem supa cu iaurt grecesc amestecat cu 1 galbenus si 1 lamaie stoarsa. Adaugam si patrunjelul prospat si servim:)

Savurati! Giovanna

2 comments:

  1. si eu am facut zilele trecute, doar ca am trisat un pic, am pus smantana in loc de iaurt:) oricum e buna supica

    ReplyDelete