Ingrediente:
1 conopida intreaga
ulei de masline
turmeric
sare & piper
garam masala
Pentru sosul de menta:
1 pumn de menta
1 pumn de patrunjel verde
1 catel de usturoi
1 bucatica radacina ghimbir
1 chili verde
sucul de la 1/2 lamaie
piper negru
ulei de masline
2 lg seminte de canepa
1. Taiem capatana de conopida pe orizontala in felii de aproximativ 1cm si jumatate. Tapetam tava cuptorului cu hartie de copt. Stropim feliile de conopida cu ulei de masline si le condimentam cu turmeric, garam masala, sare si piper, pe ambele parti. Le asezam in tava si le introducem in cuptor, la temperatura maxima, 40 de min sau pana cand sunt moi.
2. Separat, mixam toate ingredientele scrise la cele necesare pentru sos. Semintele de canepa pot fi si optionale. Eu le-am inclus pentru un aport de proteina si pentru ai da sosului mai multa consistenta.
3. Servim cu sos de menta.
Savurati! Giovanna
No comments:
Post a Comment