Pages

Monday, June 3, 2013

Potaje valencian - mancare de spanac si naut

 1 morcov mare
pasta de rosii mica
1 ceapa
3 catei de usturoi
400 gr de spanc proaspat
1 conserva de naut
10 oua de prepelita, puteti pune cate doriti
sare, piper
ulei de masline

1. Mai intai de toate, punem ouale la fiert.

2. Separat, intr-o tigaie adanca, punem putin ulei de masline si adaugam peste morcovul razalit, ceapa si usturoiul taiate marunt. Amestecam de cateva ori timp de 2 minute, supa care adaugam pasta de rosii.

3. Adaugam spanacul si nautul scurs, dupa care turnam o cana de apa si le lasam sa fiarba toate pana scade apa. 

4. Cand apa s-a evaporat, adaugam oule de prepelita curatate si condimentam dupa gust.

O mancare foarte buna si sanatoasa pe care am invatat-o de la o vecina si prietena din Valencia.
Savurati! Giovanna

No comments:

Post a Comment